
حتما می دانید که پس از انجام تحقیقات کامل در مورد سوژه و انتخاب مکان مناسب جهت زدن کومه، دیگر این شما نیستید که باید به سمت سوژه حرکت کنید و باید منتظر باشید تا سوژه به سمت شما بیاید. در واقع باید مثل آهنربا عمل کنید. این مورد را در مقاله در طبیعت آهنربا باشید توضیح داده ایم. پس باید در یک کومه یا چادر استتار کنید تا سوژه به سمت شما بیاید. در داستان «در انتظار کبک» ماجرای چند ساعت انتظار برای تصویربرداری از کبک را تعریف کرده ایم. به همین دلیل ممکن است که نیاز داشته باشید که ساعت ها و یا حتی روزها صبر کنید تا سوژه را ببینید. لذا در این مقاله به این موضوع می پردازیم که چطور ۱۰ ساعت در یک کومه به سر کنید.
لوازم مورد نیاز برای ۱۰ ساعت صبر
برای انتظار برای این مدت نیاز به لوازمی دارید تا نیازهای اساسی شما را در این مدت جوابگو باشد. برخی از اساسی ترین موارد اینها هستند:
- لباس مناسب
- آب و نوشیدنی
- تنقلات
- وعده های غذایی مورد نیاز
- پتوهای مسافرتی و صندلی
- تلفن همراه و یا بیسیم برای زمان های اضطراری
چه چیزهایی بخوریم؟
یکی از اساسی ترین نیازهای ما خوردن و آشامیدن است. برای اینکه بتوانیم برای مدت طولانی در یک مکان صبر کنیم، باید برای این نیاز خود از قبل فکر کرده باشیم.
تنقلات
تنقلات یکی از سرگرمی های شما و همچنین تأمین کننده مواد غذای مورد نیاز بدن در میان وعده ها هستند. خوردن تنقلات می تواند گذر زمان را برایتان ساده تر کند. البته زیاده روی نکنید. می توانید از این موارد جهت میان وعده استفاده کنید.
- خرما
- کشمش
- انواع لقمه هایی که قبلا آماده کرده اید.
- نان های خشک مثل نان قندی و…
- انواع آجیل (البته ممکن است باعث تشنگی شوند.)
- تخمه پوست کنده. (چون صدای شکستن تخمه ممکن است حیوانات را فراری دهد.)

نوشیدنی ها برای زمان انتظار
در زمان انتظار حتما می بایست به همراه خود نوشیدنی داشته باشید. بدن انسان در طول روز نیاز به مصرف چند لیوان آب دارد. لذا شما می بایست برای رفع این نیاز خود فکر کنید. به همراه داشتن آب، چای، آب میوه و سایر نوشیدنی ها می تواند این نیاز شما را مرتفع سازد. همچنین نوشیدنی های شیرین می تواند جبران کننده کاهش قند خون شما نیز باشد.
آب جایگزین ندارد.
حتما توجه داشته باشید که هرچقدر انواع نوشیدنی داشته باشید، ولی حتما باید آب به همراه داشته باشید. چرا که هیچ نوشیدنی ای جایگزین آب نخواهد شد. چه بسا نوشیدنی ای که بیشتر تشنگی شما را افزایش دهد. پس به اندازه کافی آب به همراه داشته باشید.
نقش آب در فصل سرما
در فصول سرد سال، معمولا بدن احساس تشنگی نمی کند و کمتر نیاز به نوشیدن آب احساس می شود. ولی حتما توجه داشته باشید که برنامه ای برای نوشیدن آب داشته باشی؛ حتی اگر تشنه نیستید. بدن نیاز به آب دارد و این کاهش آب می تواند برای شما خطر آفرین باشد.
چه چیزهایی نخوریم؟
نسکافه نخورید!
شاید بسیاری از نوشیدنی ها برای انتظار مناسب به نظر برسند. ولی در هنگام انتظار برای یافتن حیوانات شرایط فرق می کند. شما نباید نوشیدنی هایی بخورید که بوی زیادی دارند. مثل قهوه، نسکافه، چای های عطری و بسیاری از نوشیدنی های دیگر که بوی آنها می تواند توجه حیوانات را جلب نماید. همچنین بهتر است نوشیدنی هایی که تشنگی را افزایش می دهد مصرف نکنید. چرا که قضای حاجت در طبیعت کمی مشکل است و ممکن است یک چالش اساسی برای شما محسوب شود و سوژه را متوجه حضور شما کند.
دیگه چی نخوریم؟
همانطور که در مقاله استتار گفته شد، می بایست از خوردن غذاهایی که گاز معده را افزایش می دهند بپرهیزید. مثل تخم مرغ، لوبیا، سرکه و…
به هیچ عنوان غذاهای شور و چرب نخورید. این غذاها باعث می شود که مصرف آب شما زیاد شده و نیاز به قضای حاجت پیدا کنید.
غذاهای مسهل نخورید. غذاهایی مثل شیر که باعث تسریع عملکرد روده های می شوند، شما را دچار مشکل خواهند کرد.
لباس مناسب
لباس مناسب، لباسی است که شما درون آن احساس راحتی داشته باشید. شما مدت زمان زیادی بدون تحرک در یک فضای بسته قرار دارید و این عدم تحرک باعث افزایش دمای بدن در تابستان و کاهش دما در زمستان می گردد. لذا انتخاب لباس مناسب بسیار مهم است. مخصوصا در زمستان همیشه بیشتر از آنچه تصور می کنید لباس بپوشید. پوشیدن چند جوراب بر روی هم، پوشیدن زیرپوش های گرم در زیر و کلاه های مناسب که بر روی گوش را می گیرند، شدیدا توصیه می شود.
پتوهای مسافرتی و صندلی
اگر محل زدن کومه سنگلاخ است و نشستن طولانی مدت بر روی آن برایتان سخت خواهد بود، بهتر است یک پتوی مسافرتی سبک به همراه داشته باشید. برای نشستن پشت دوربین نیز گاهی نیاز به صندلی های کوچک و قابل حمل خواهید داشت که تصمیم گیری نسبت به بردن آنها بر عهده خودتان خواهد بود.
پیشنهاد شما
شما چه موارد دیگری را برای به همراه بردن پیشنهاد می دهید؟
درباره نویسنده

-
تصویربردار حیات وحش
15 سال تجربه تصویربرداری
مدرس مستندسازی حیات وحش
نویسنده کتاب «فیلمسازی با جیب خالی»
مترجم و مؤلف کتاب «با دوربین خودت به حیات وحش برو...»
سایر مقالات نویسنده
پلان سبز23 اسفند 1401حضور در اولین نمایشگاه سینما
پلان سبز25 بهمن 1401حضور در چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر
مقالات12 آذر 1401چطور فایل های ویدئویی را نام گذاری کنیم؟
رفتار شناسی23 شهریور 1401رفتار شناسی کاکایی سر سیاه کوچک
سلام و احترام
خیلی مطالبتون به دل نشست
ممنون
برای پیشنهاد میخواستم بگم کتاب هم میتونیم ببریم البته اگه غرقش نشیم و سوژه بیاد و بره و متوجه نباشیم
با سلام و تشکر از پیام پر انرژی شما
بله کتاب هم برای گذران زمان گزینه خوبی می تواند باشد.